Отели Львов

23 июля, 2020 0 Автор kolibrius

Дізнатися, скільки страв можна приготувати зі скромної річкової форелі (більш відомої в Україні як» пструг«), можна в затишному ресторі» Пструг, хліб та вино » (Братів Рогатинців, 49). У парі з рибкою тут подають теплі французькі багети і молоде біле вино. Тим, хто відчайдушно вирішив перейматися місцевим колоритом, радимо взяти пструг, начинений салом. Ми також, після хорошої вечері, допоможимо вам знайти номер в гостинице (Львов).

Головне місце сили львівських вегетаріанців-кафе Green (Братів Рогатинців, 5) — відмінно зайде і туристам. Особливо тим, хто стер ноги в нескінченних прогулянках по місту. На другому поверсі можна роззутися і розвалитися на зелених подушках прямо на підлозі. Налягай на рататуй, спагетті або сирники – рідкісне блюдо коштує тут дорожче $ 2-3.

У кулінарній студії» Крива Липа » (проїзд Крива Липа, 8) тебе чекає бездоганна кухня, величезні порції і прекрасне почуття гумору укладачів меню. Обов’язково спробуй » борщагу «(борщ в хлібі), «пожежу у вежі» (гаспаччо) або «мементо море» (макарони з морепродуктами). Ще один привід навідатися в» Криву Липу » – регулярні покази артхаусних фільмів мовою оригіналу.

Справжні бельгійські вафлі у Львові готують на вул.в кафе «Familia wine&waffle» (Староєврейська, 7). Це одне з небагатьох гастро-місць в центрі, куди люблять заходити і місцеві жителі. Спочатку це кафе львів’яни полюбили за Божественну пасту і чорні бургери, а тепер приходять, щоб посмакувати смачні вафлі з начинками і випити келих вина. Також тут подають непоганий хумус.